PERFECT EYE EYEBROW COLOUR 4900 MUSTA

PERFECT EYE KULMAVÄRI MUSTA

4900
favorite_borderLisää toivelistalle

Kestoväri kulmakarvoille. Vegaaninen

10,90 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin
Kuvaus
INCI
Käyttöohje

Depend Eyebrow Colour antaa kulmakarvoille intensiivisen värin, joka korostaa niiden muotoa. Uusi riisiproteiinia ja luhtalitukan öljyä sisältävä koostumus, joka lyhentää käsittelyaikaa ja antaa hoitolatasoisen tuloksen. Kulmakarvat värjäytyvät hellävaraisemmin - tulos on pysyvä ja vedenpitävä. Kestää jopa 6 viikkoa. Pakkauksen sisältö riittää 8-10 käsittelykertaan. 

Pakkauksen sisältö: 5g värivoide, 10 ml aktivointivoidetta, 1 sekoituspuikko, 1 sekoitusastia, 1 levitysharja

Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaiden käyttöön.

Ingredients Värivoide: Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, m-Aminophenol, Sodium Laureth Sulfate, Aminomethyl Propanol, 2,4-Diaminophenoxyethanol Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, CI 77491, CI 77499.


Ingredients Aktivointivoide: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Sodium Laureth Sulfate, Hydrolyzed Rice Protein, Limnanthes Alba Seed Oil, Propylene Glycol, Dimethicone, Oxyquinoline Sulfate, Pentasodium Pentetate, Phosphoric Acid, Etidronic Acid, Tetrasodium EDTA.

Sekoitussuhde 1:1 

Ainesosat voivat vaihdella, tarkista aina oikea ainesosaluettelo tuotepakkauksesta.

Käyttöohje:

1. Suojaa iho värjäytymiseltä kulmien ympäriltä levittämällä rasvaista voidetta vanupuikolla.

Ole varovainen, jotta voidetta ei mene värjättäviin kulmakarvoihin, koska se heikentäisi värjäystulosta.

2a. Purista 2 cm värivoidetta sekoituskuppiin.

2b. Lisää 10 tippaa aktivointivoidetta. Ravistele tuubia. Pidä tuubia ylösalaisin ja paina kevyesti, kunnes saat oikean määrän.

2c. Sekoita sekoitustikulla n. 30-60 sekuntia, kunnes seos on tasaista ja paakutonta (erittäin tärkeää). Väriseos on levitettävä välittömästi.

3. Levitä ohut kerros valmiiksi sekoitettua värivoidetta kulmiin käyttämällä levitysharjaa. Peitä karvat kauttaaltaan juuresta kärkeen asti väriseoksella. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia sen mukaan, miten intensiivisen värin haluat. Jos tahdot vaaleamman värjäystuloksen, voit kokeilla ensin 2-3 minuutin vaikutusaikaa. Jos värivoidetta menee iholle, sen voi poistaa kostutetulla vanupuikolla.

4. Poista väriseos ensin kuivalla vanulapulla ja sitten haaleaan veteen kostutetulla vanulapulla. Kun olet saanut käsittelyn valmiiksi, puhdista aina levityspuikko, sekoituskuppi ja levitysharja vedellä ja tiskiaineella.

Tarkat käyttöohjeet pakkauksessa.

chevron_leftTakaisin

Katso myös
Paytrail
Paytrail