Gel iQ lakan poistaminen tapa 2.

Method2

Tarvitset:

  • Gel iQ Remover -poistoaine
  • Gel iQ Removal Wraps Folie -poistofoliot

Toimi näin:
Suojaa työskentelypaikan ympäristö pyyhkeellä. Huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta koko käsittelyn ajan. Poista vain yhden käden lakkaukset kerralla, sillä poistoainefolioiden kanssa työskentely olisi helpompaa yksi käsi kerrallaan. On tärkeää sulkea poistoainefoliot tiiviisti, sillä poistoaine haihtuu nopeasti ja teho katoaa. Jätä foliopaketit kiinni muihin sormiin, kunnes alat rapsuttaa lakkaa pois. Huom.! Jos avaat foliopaketin liian aikaisin ennen kuin alat poistaa lakkaa rapsuttamalla, poistoneste haihtuu ja lakka kovettuu uudelleen, eikä sitä ole niin helppo poistaa. On tärkeää, että puuvillapinnalla on niin paljon Gel iQ Remover -ainetta, että se pysyy kosteana koko poistamisen ajan parhaan mahdollisen vaikutuksen saamiseksi.

  1. Levitä poistofolion puuvillapinnalle runsaasti Gel iQ Remover -poistoainetta, aseta se kynttä vasten ja sulje foliopaketti tiiviisti. Huolehdi, että kostutettu puuvillapinta peittää koko kynnen.
  2. Odota 15 minuuttia. HUOMAA: Vaikutusaika voi vaihdella eri kynsityypeillä. Avaa ensin yksi foliopaketti ja tarkista, onko lakka liuennut. Jos kaikki on liuennut, ala varovaisesti rapsuttaa lakkaa pois manikyyritikulla. Varo vahingoittamasta kynttä rapsuttaessasi. HUOMAA: Jätä foliopaketit kiinni muihin sormiin, kunnes alat rapsuttaa lakkaa pois. Jos lakka ei ole liuennut, sulje paketti uudelleen ja toista, kun kaikki on liuennut.
  3. Kun kaikki on liuennut, pese kädet saippualla ja lämpimällä vedellä.
  4. Levitä lopuksi kynnelle ja kynsinauhalle kynsinauhavoidetta tai öljyä.

VAROITUS: Gel iQ Remover on erittäin tulenarkaa. Varmista riittävä tuuletus.

Paytrail
Paytrail