Hyväksy evästeet niin saat sisällön näkyviin.

Gel iQ:lla on uusi geelikoostumus, jonka ÄO on korkea. Se on nopeasti ja helposti levittyvä  lakka, jolla saa superkiiltävän lopputuloksen ja jonka täyteläisyys erottaa sen tavallisista kynsilakoista. NO PREP tarkoittaa, että sinun ei tarvitse valmistella omaa kynttäsi viilaamalla tai käyttämällä vahvoja pohjustustuotteita, jotka voivat heikentää kyntesi laatua. Gel iQ tarvitsee vain kevyen puhdistuksen miedolla Pre-Cleanser -puhdistusaineella ennen lakkausta! 

Kunkin levitysvaiheen kovettamisaika on 30 sekuntia varta vasten kehitetyllä UV-/ LED-valolla. Valon ja lakan yhteisvaikutuksesta mahdolliset raidat häviävät kovettumisen aikana, vaikka et olisi lakannut täysin tasaisesti. 

Kun päällyslakka on kovetettu valolla, kynsi puhdistetaan High Shine Cleanser -puhdistusaineella, joka saa esiin upean kiillon ja värintoiston. Lakka on tämän jälkeen kovetettu ja kuiva, sitä voi koskettaa ja se kestää kolhaisuja. Gel iQ -lakkaus on erittäin kestävä ja säilyy jopa 14 päivän ajan. 

Gel iQ poistetaan ainutlaatuisella menetelmällä kastamalla kynnet erityistä kasviöljyä sisältävään lämpimään veteen, mikä on hellävarainen tapa omalle kynnelle. Erityistapauksissa, joissa kynnet ovat esimerkiksi erittäin kuivat, voidaan tarvita voimakkaampaa poistoainetta.

Aloituspakkauksessa on kaikki tarvittava lukuun ottamatta erikseen valittavaa värisävyä ja poistotuotteita. UV-/LED-valoon kuuluu adapteri. Gel iQ sopii erinomaisesti myös varpaankynsille, ja käsittely tehdään samalla tavalla kuin sormenkynsille.

Gel iq bannerikuva2 750x

GEL IQ TURVALLISUUSTIEDOT

Älä käytä tuotetta (GeliQ base coat aluslakka, värilakka, top coat päällylakka) jos: 

  • olet aiemmin saanut allergisen reaktion käytettyäsi UV-/LED-kovetettuja kynsituotteita.
  • olet herkkä akrylaateille, sillä nämä tuotteet voivat aiheuttaa allergisen reaktion.
  • kynsinauhoissasi on haavoja, halkeamia jne. tai jos kyntesi ovat huonossa kunnossa (ohuet, kuivat, lohkeilevat).
  • pureskelet kynsiäsi tai kyntesi ovat niin lyhyet, että kynnen reuna (kärki) jää alemmas kuin sormenpäiden iho.

VAROITUKSET:

Vältä tuotteen joutumista iholle. Lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Voi aiheuttaa allergisen reation.

Jos tunnet käsittelyn aikana punoitusta, kutinaa, kirvelyä tai turvotusta poista tuote ja pese huolellisesti kädet vedellä ja saippualla. Jos ainetta menee silmiin, huuhtele runsaalla vedellä useita kertoja ja käänny lääkärin puoleen. Säilytä suljettuna huoNeen lämmössä auringon valolta suojattuna. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16 -vuotiaiden käyttöön. 

Kuinka teen lakkauksen

Gel iq bannerikuva 750x

Käyttöohjeet Gel iQ lakkaukselle. 
Katso lisää...

Gel iQ poistaminen tapa 1.

Method1
Kynsiesi tyyppi ja kunto vaikuttavat siihen, miten vaikeaa lakan poisto on. Siksi olemme valinneet käytettäväksi kaksi eri tapaa. Suosittelemme ensisijaisesti käyttämään tapaa 1 lakan poistossa. 
Katso lisää... 

Gel iQ poistaminen tapa 2.

Method2

Mikäli tarvitset tehokkaampaa poistoatapaa Gel iQ lakalle, voit poistaa käyttäen tapaa 2. 
Katso lisää... 

Paytrail
Paytrail