OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

Eyebrow Pomade Colour Cream
VAIHE 1  Aloita harjaamalla kulmakarvat pyöreällä Eyebrow Duo Brush -harjalla (myydään erikseen) ja harjaa kulmakarvat luonnollisen lopputuloksen saamiseksi. Kulmaväri kiinnittyy ja antaa kulmakarvoillesi täydellisen muodon ja värin. Saatavana kuusi luonnollista sävyä: Ebony, Dark Brown, Medium Brown, Soft Brown, Caramel ja Taupe.  

VAIHE 2  Ota purkista hieman Pomade Colour Cream -väriä ohuella, viistopäisellä siveltimellä ja pyyhi sivellintä kämmenselkääsi tai purkin kannen sisäpuolelle, jotta väri levittyy siveltimeen tasaisesti. Näin tuote ei paakkuunnu etkä levitä liikaa väriä kerralla.  

VAIHE 3  Levitä tuotetta linjassa kulmakarvasi alareunan mukaisesti. Aloita suunnilleen kulmakarvan keskeltä ja vedä linja ulospäin kohti ohimoa ja kapeaa kulmakarvan kärkeä. Jatka sen jälkeen linjaa nenää kohti ottamatta lisää väriä, jottei kulmakarvan alkuosaan eli paksuimpaan kohtaan mene liikaa väriä. Useimmilla ihmisillä kulmakarvojen alkuosa on hieman harvempi ja sellaisena se kannattaa pitää luonnollisen ilmeen säilyttämiseksi. Pidä sen vuoksi mielessäsi, että kulmakarvan alkuosan tulee olla kevyempi ja epätarkempi, ja loppuosan kapeampi ja tarkempi. Jos kulmissa on hajakarvoja, arpi tai niiden muoto ei muusta syystä ole toiveidesi mukainen, laita linja haluamaasi kohtaan sen sijaan, että noudattaisit kulmakarvan alareunan linjaa. Pomade täyttää kulmakarvassa mahdollisesti olevat tyhjät kolot luonnollisella tavalla.  Käytä jälleen viistopäistä sivellintä ottamatta siihen lisää väriä ja levitä ja häivytä linjaa kulmakarvassa ylöspäin karvoja pitkin. Väri ei kuivu heti, joten sinulla on hieman aikaa levittää sitä.

VAIHE 4  Ota hieman Pomade Colour Cream -väriä siveltimeen ja vedä nyt linja kulmakarvojen yläreunaa pitkin. Aloita keskeltä, jatka kohti kärkeä ja vedä sitten heikompi ja epätarkempi linja kulmakarvan paksuun osaan. Näin noudatat kulmakarvan luonnollista linjaa.

VAIHE 5  Täytä kulmakarva levittämällä Pomade Colour Cream -väriä karvoihin pienin vedoin. Pyri tekemään kulmakarvan kärjestä vahvempi ja tarkempi ja käytä kulmakarvan sisäosassa vain pieni määrä tuotetta, jotta se jää heikommaksi ja epätarkemmaksi. Voit myös varovasti levittää väriä hieman enemmän alareunan myötäisesti. Muista aina levittää Pomade Colour Cream tasaisesti siveltimeen, ennen kuin levität sen kulmakarvaan.

VAIHE 6  Harjaa kulmakarvat pyöreällä harjalla, jotta väri levittyy tasaisesti ja hienosti. 

VAIHE 7  Lopuksi kannattaa rajata kulmakarvat vielä tarkemmin kokonaan kulman alapuolelta peitevärillä, esimerkiksi tuotteella Depend Eyebrow Duo Styler Wax & Concealer Pencil, tai korostusvärillä, jollainen on Depend Eyebrow Beauty Kit -pakkauksessa. Muista häivyttää korostusväri huolellisesti kohti luomivakoa, jotta lopputulos näyttäisi luonnolliselta. 

 

Paytrail
Paytrail