OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

BEAUTYLASH KASVUSEERUMI RIPSILLE

29,90 €

Määrä:

Pitkät, tuuheat ripset lisäävät silmiesi ilmeikkyyttä ja silmämeikki tulee paremmin esiin. BeautyLash - kasvuseerumi aktivoi karvafollikkelin toimintaa ja auttaa sinua saamaan pidemmät ja tuuheammat ripset vain 8 viikossa!
BeautyLash - kasvuseerumin sisältämä amino- ja rasvahappojen lipo-oligopeptidiyhdiste takaa, että aine imeytyy  karvafollikkeliin ja kiihdyttää siellä kehon omaa karvanjuuren keratiinintuotantoa. Ripsistä tulee selvästi vahvemmat ja pidemmät. 

Käyttö: Levitä kasvuseerumia päivittäin, mielellään iltaisin puhdistuksen jälkeen, ripsirajaan aivan kuten eyelineria - yksi siveltimenveto riittää. Käytä tuotetta jatkuvasti jotta teho säilyy. Jos käyttö keskeytetään, myös vaikutus päättyy, jolloin käyttö on aloitettava uudelleen alusta. 

Sisältö: 3 ml. 

Dermatologisesti testattu. Silmälääkärien testaama. Ei sisällä hormoneja. 

Ingredients: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Panicum miliaceum (millet) seed extract, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Benzoate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Triticum aestivum(wheat) seed extract, Potassium Sorbate, Citric Acid 


Paytrail
Paytrail