OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

Depend Lash & Eyebrow Colour

 

 

Vaihe 1. 

Laita pieni määrä värigeeliä (vaihe 1) sekoitustarjottimen astiaan nro 1.    

Vaihe 2. 

Levitä värigeeli kulmakarvoihin levitysharjalla. On tärkeää, että kaikki värjättäväksi tarkoitetut karvat peittyvät kokonaan.  

Vaihe 3. 

Kun olet levittänyt geelin molempiin kulmakarvoihin, harjaa kulmakarvat levitysharjalla vielä kerran varmistaaksesi, että värigeeli peittää ne kunnolla. 

Anna värigeelin vaikuttaa 4 minuuttia. HUOM: Jos värjäät mustalla sävyllä, pidennä vaikutusaika 8 minuuttiin parhaan intensiteetin saamiseksi.

Vaihe 4.

Kun vaikutusaika on kulunut, poista ylimääräinen geeli huolellisesti puhtaalla pumpulipuikolla. On tärkeää poistaa kaikki ylimääräinen geeli.  

Vaihe 5. 

Levitä suojavoidetta pumpulipuikolla kulmakarvojen ympärille alueelle, jolle et halua väriä. Ole varovainen, jotta suojavoidetta ei mene värjättäviin kulmakarvoihin, koska se heikentäisi värjäystulosta. 

Vaihe 6. 

Laita pieni määrä kehitegeeliä (vaihe 2) sekoitustarjottimen astiaan nro 2.   

Vaihe 7. 

Levitä kehitegeeli kulmakarvoihin levityspuikolla. Levitä geeli huolellisesti, jotta koko kulmakarva peittyy kunnolla. Pyyhi pois musta geeli, jota on tarttunut puikkoon ensimmäisen kulmakarvan jälkeen ja levitä uusi geeli toiseen kulmakarvaan. 
Levitä uusi ohut kerros geeliä kulmakarvoihin, jotta geeli varmasti peittää ne. Levitä uusi geeli sekoitustarjottimelta aina puhtaalla ja kuivalla puikolla.  

Vaihe 8. 

Anna kehitegeelin vaikuttaa 2 minuuttia. HUOM: Jos värjäät mustalla sävyllä, pidennä vaikutusaika 4 minuuttiin parhaan intensiteetin saamiseksi. 

Vaihe 9. 

Kostuta vanulappu haalealla vedellä ja pyyhi huolellisesti pois kaikki ylimääräinen väri kulmakarvoista. Jos geeliä on joutunut iholle, se on pyyhittävä pois. 

Kun olet saanut käsittelyn valmiiksi, puhdista aina levitysharja, levityspuikko ja sekoitustarjotin vedellä ja miedolla pesuaineella. 

 

Paytrail
Paytrail