OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

GEL IQ -uutuus!

 

 Uusi geelikoostumus, jonka ÄO on korkea. Nopeasti ja helposti levittyvä  lakka, jolla saa superkiiltävän lopputuloksen ja jonka täyteläisyys erottaa sen tavallisista kynsilakoista. NO PREP tarkoittaa, että sinun ei tarvitse valmistella omaa kynttäsi viilaamalla tai käyttämällä vahvoja pohjustustuotteita, jotka voivat heikentää kyntesi laatua. Gel iQ tarvitsee vain kevyen puhdistuksen miedolla Pre-Cleanser -puhdistusaineella ennen lakkausta! 

Kunkin levitysvaiheen kovettamisaika on 30 sekuntia varta vasten kehitetyllä UV-/ LED-valolla. Valon ja lakan yhteisvaikutuksesta mahdolliset raidat häviävät kovettumisen aikana, vaikka et olisi lakannut täysin tasaisesti. 

Kun päällyslakka on kovetettu valolla, kynsi puhdistetaan High Shine Cleanser -puhdistusaineella, joka saa esiin upean kiillon ja värintoiston. Lakka on tämän jälkeen kovetettu ja kuiva, sitä voi koskettaa ja se kestää kolhaisuja. Gel iQ -lakkaus on erittäin kestävä ja säilyy jopa 14 päivän ajan. 

Gel iQ poistetaan ainutlaatuisella menetelmällä kastamalla kynnet erityistä kasviöljyä sisältävään lämpimään veteen, mikä on hellävarainen tapa omalle kynnelle. Erityistapauksissa, joissa kynnet ovat esimerkiksi erittäin kuivat, voidaan tarvita voimakkaampaa poistoainetta.

Aloituspakkauksessa on kaikki tarvittava lukuun ottamatta erikseen valittavaa värisävyä ja poistotuotteita. UV-/LED-valoon kuuluu adapteri. Gel iQ sopii erinomaisesti myös varpaankynsille, ja käsittely tehdään samalla tavalla kuin sormenkynsille.

GeliQ uutuus sarja

 GEL IQ TURVALLISUUSTIEDOT

Älä käytä tuotetta (GeliQ base coat aluslakka, värilakka, top coat päällylakka) jos

  • olet aiemmin saanut allergisen reaktion käytettyäsi UV-/LED-kovetettuja kynsituotteita
  • olet herkkä akrylaateille, sillä nämä tuotteet voivat aiheuttaa allergisen reaktion
  • kynsinauhoissasi on haavoja, halkeamia jne. tai jos kyntesi ovat huonossa kunnossa (ohuet, kuivat, lohkeilevat)
  • pureskelet kynsiäsi tai kyntesi ovat niin lyhyet, että kynnen reuna (kärki) jää alemmas kuin sormenpäiden iho.

Varoitukset: Vältä tuotteen joutumista iholle. Lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Voi aiheuttaa allergisen reation. Jos tunnet käsittelyn aikana punoitusta, kutinaa, kirvelyä tai turvotusta poista tuote ja pese huolellisesti kädet vedellä ja saippualla. Jos ainetta menee silmiin, huuhtele runsaalla vedellä useita kertoja ja käänny lääkärin puoleen. Säilytä suljettuna huomeen lämmössä auringon valolta suojattuna. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16 -vuotiaiden käyttöön. 

 gel iq bannerikuva 750x

KÄYTTÖOHJEET:

VAIHE 1 

1. PUHDISTUS: Annostele Gel iQ Pre-Cleanseria vanulappuun 
ja puhdista kynnet huolellisesti. Anna kynsien kuivua 30 sekuntia,
kunnes ne ovat täysin kuivat. 

Älä koske kynsien pintaan, kun ne on puhdistettu.

 2901
 VAIHE 2

2. ALUSLAKKA: Levitä ohut kerros Gel iQ Base Coat -aluslakkaa. 
Koveta UV-/LED-valolla 30 sekuntia.

 29101998 Gel iQ Base Coat

VAIH3

VAIH3_2

 

3. VÄRILAKKA: Levitä ohut kerros Gel iQ -värilakkaa. Koveta
UV-/LED-valolla 30 sekuntia. Levitä vielä toinen ohut kerros
Gel iQ -värilakkaa ja koveta UV-/LED-valolla 30 sekuntia.

 29101003
 VAIH4 4. PÄÄLLYSLAKKA: Levitä ohut kerros Gel iQ Top Coat -päällyslakkaa
ja koveta UV- LED-valolla 30 sekuntia.
 29101999 Gel iQ Top Coat
 VAIH5 5. PUHDISTUS: Kynnessä on nyt tahmea pinta, joka on poistettava,
jotta kiilto olisi täydellinen. Siksi on tärkeää puhdistaa koko kynnen
pinta Gel iQ High Shine Cleanser -puhdistusaineella.

Pyyhi pinta jämäkällä vedolla poistaaksesi Tahmean pinnan.
Tarvitset vähintään 12 vanulappua.
 2902

 

POISTAMINEN

Kynsiesi tyyppi ja kunto vaikuttavat siihen, miten vaikeaa lakan poisto on. Siksi olemme valinneet käytettäväksi kaksi eri tapaa. Suosittelemme ensisijaisesti käyttämään tapaa 1 lakan poistossa.  Gel iQ Remover Oil poistaa Gel iQ -lakan hellävaraisesti kasviöljyllä. Tätä tapaa varten kynsinauhan ja lakan välissä on oltava kasvuraja, joka tulee luonnollisesti kynsilakan oltua paikoillaan kaksi viikkoa. Tapa on hyvin hellävarainen kynsille ja kynsinauhoille. Se toimii tälle tuotteelle suunnitellun kemiallisen reaktion kautta, joka syntyy kynsilakan poistoöljyn, veden ja lakan välillä.

method1

POISTAMINEN KÄYTTÄEN TAPAA 1

Tarvitset:

  • Gel iQ Remover Oil -poistoaine
  • Noin 40-asteista haaleaa vettä
  • Noin 2 litran kulho, johon mahtuvat hyvin yhden käden sormet
Toimi näin:
1. Levitä runsaasti kynsilakan poistoöljyä yhden käden sormiin kynsinauhaa pitkin ja koko kynnelle.
2. Hiero joka kynttä noin 20–30 sekuntia.
3. Kaada vesi kulhoon tai pesuvatiin. Lämpötilan tulee olla noin 40 astetta. HUOMAA: vesi ei saa polttaa.
4. Upota sormet lämpimään veteen (n. 40 astetta) niin, että kaikki sen käden sormet peittyvät veteen, ja odota 3 minuuttia. Mitä lämpimämpää vettä, sen parempi teho.
5. Noin 3 minuutin kuluttua ryhdy rapsuttamaan varovasti lakkaa pois kynsinauhan viereiseltä kasvurajalta joko omalla kynnellä tai manikyyritikulla, kun käsi on edelleen vedessä. Rapsuta vähän ja anna veden päästä kynnen ja lakan väliin. Tällä tavalla Gel iQ irtoaa vähitellen ja saat lakan pois liuskana, jos toimit oikein. Öljyn, lakan koostumuksen ja veden välinen reaktio mahdollistaa tämän poistotavan.

Tärkeää: Ota huomioon, että vesi jäähtyy. Parhaan tehon saamiseksi lämpötilan on oltava noin 40 astetta. Siksi vesi kannattaa vaihtaa tai lämmittää poiston aikana.
Huom.! Ole varovainen ja irrota lakkaa hitaasti edeten sormet vedessä. Varo erityhisesti kynnen kärkeä joka on kuivin kohta ja voi helposti murtua. Lakka on usein tiukimmin kiinni kynnen kärjessä.

6. Jos lakka ei vieläkään lähde, käytä enemmän öljyä ja lämmintä vettä yllä olevien ohjeiden mukaan, kunnes lakka lähtee kokonaan.

Toista samat vaiheet toiselle kädelle. Hiero lopuksi ylimääräinen öljy käsiin ja kuivaa kädet.

 

method2
POISTAMINEN KÄYTTÄEN TAPAA 2
Tarvitset:
  • Gel iQ Remover -poistoaine
  • Gel iQ Removal Wraps Folie -poistofoliot
Toimi näin:

Suojaa työskentelypaikan ympäristö pyyhkeellä. Huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta koko käsittelyn ajan. Poista vain yhden käden lakkaukset kerralla, sillä poistoainekalvojen kanssa on hankala työskennellä. On tärkeää sulkea poistoainekalvot tiiviisti, sillä poistoaine haihtuu nopeasti ja teho katoaa. Jätä kalvopaketit kiinni muihin sormiin, kunnes alat rapsuttaa lakkaa pois. Huom.! Jos avaat kalvopaketin liian aikaisin ennen kuin alat poistaa lakkaa rapsuttamalla, poistoneste haihtuu ja lakka kovettuu uudelleen, eikä sitä ole niin helppo poistaa. On tärkeää, että puuvillapinnalla on niin paljon Gel iQ Remover -ainetta, että se pysyy kosteana koko poistamisen ajan parhaan mahdollisen vaikutuksen saamiseksi.

1. Levitä poistokalvon puuvillapinnalle runsaasti Gel iQ Remover -poistoainetta, aseta se kynttä vasten ja sulje kalvo tiiviisti. Huolehdi, että kostutettu puuvillapinta peittää koko kynnen.
2. Odota 15 minuuttia. HUOMAA: Vaikutusaika voi vaihdella eri kynsityypeillä. Avaa ensin yksi kalvopaketti ja tarkista, onko lakka liuennut. Jos kaikki on liuennut, ala varovaisesti rapsuttaa lakkaa pois manikyyritikulla. Varo vahingoittamasta kynttä rapsuttaessasi. HUOMAA: Jätä kalvopaketit kiinni muihin sormiin, kunnes alat rapsuttaa lakkaa pois. Jos lakka ei ole liuennut, sulje paketti uudelleen ja toista, kun kaikki on liuennut.
3. Kun kaikki on liuennut, pese kädet saippualla ja lämpimällä vedellä.
4. Levitä lopuksi kynnelle ja kynsinauhalle kynsinauhavoidetta tai öljyä.

 Gel iQ Remover: Erittäin tulenarkaa. Varmista riittävä tuuletus.

 

Paytrail
Paytrail