OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

Depend Lash & Eyebrow Colour

Vaihe 1. 

Purista tuubista 1 tasainen viiva geeliä levitysharjaan. Ole tarkkana, että käytät yhtä harjaa tuubin 1. geeliin ja toista harjaa tuubin 2. geeliin.

Vaihe 2. 

Levitä värigeeli kuin ripsiväri levitysharjalla. On tärkeää, että kaikki ripset peittyvät värigeelillä tyvestä kärkeen. Varo, ettei tuotetta joudu silmiin. Anna värigeelin vaikuttaa 2 minuuttia.

Vaihe 3. 

Kun vaikutusaika on kulunut, poista ylimääräinen geeli huolellisesti pumpulipuikolla. On hyvin tärkeää poistaa kaikki ylimääräinen geeli. Jos geeliä on joutunut iholle, se on poistettava nyt, ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä. 

Odota 5 minuttiia, ennen kuin levität geeliä tuubista 2. Tee odotusaikana vaihe 4.

Vaihe 4. 

Levitä suojavoidetta alaluomeen sekä ripsiä lähinnä olevaan ihoon. Ole varovainen, ettei suojavoidetta osu karvaan sillä se heikentää lopputulosta. Kiinnitä seuraavaksi suojapaperi mahdollisimman lähelle alaripsiä suojaamaan ihoa värjäyksen ajaksi. 

Vaihe 5. 

Purista tuubista 2 tasainen viiva geeliä levitysharjaan. Levitä geeli huolellisesti, jotta se varmasti peittää kaikki ripset. Anna geelin vaikuttaa 1 minuutti. 
Varo, ettei tuotetta joudu silmiin.  

Vaihe 6. 

Kostuta vanulappu haalealla vedellä ja pyyhi huolellisesti pois kaikki ylimääräinen väri. Jos geeliä on joutunut iholle, pyyhi se pois värjäytymisen välttämiseksi. 

Kun olet saanut käsittelyn valmiiksi, puhdista aina levitysharja, levityspuikko ja sekoitustarjotin vedellä ja miedolla pesuaineella. 

 

Paytrail
Paytrail