OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

Depend Lash & Eyebrow Colour

Vaihe 1. 

Laita pieni määrä värigeeliä (tuubi 1) sekoitustarjottimen astiaan nro 1. 

Vaihe 2. 

Levitä värigeeli kuin ripsiväri levitysharjalla silmät auki. On tärkeää, että kaikki ripset peittyvät värigeelillä tyvestä kärkeen. Varo, ettei tuotetta joudu silmiin. 
Kun olet levittänyt geelin molempien silmien ripsiin, vedä levitysharja vielä kerran ripsien läpi varmistaaksesi, että värigeeli peittää ripset kunnolla. Anna värigeelin vaikuttaa 4 minuuttia. HUOM: Kun värjäät mustalla sävyllä, pidennä vaikutusaika 8 minuuttiin parhaan intensiteetin saamiseksi.   

Vaihe 3. 

Kun vaikutusaika on kulunut, poista ylimääräinen geeli huolellisesti pumpulipuikolla. On tärkeää poistaa kaikki ylimääräinen geeli. Jos geeliä on joutunut iholle, se on poistettava nyt, ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä. 

Levitä sitten suojavoidetta alaluomeen sekä ripsiä ja kulmia lähinnä olevaan ihoon. Ole varovainen, jotta suojavoidetta ei mene ripsiin, koska se heikentäisi värjäystulosta.    

Vaihe 4. 

Kiinnitä seuraavaksi suojapaperi mahdollisimman lähelle alaripsiä suojaamaan ihoa värjäyksen ajaksi. 

Laita pieni määrä kehitegeeliä (tuubi 2) sekoitustarjottimeen nro 2. Levitä kehitegeeli ripsiin harmaalla levityspuikolla. Levitä geeli huolellisesti, jotta se varmasti peittää kaikki ripset. Pyyhi pois musta geeli, jota on tarttunut puikkoon ensimmäisen silmän ripsien jälkeen ja levitä uusi geeli toisen silmän ripsiin. 
Varo, ettei tuotetta joudu silmiin.  

Vaihe 5. 

Levitä uusi, ohut kerros geeliä ripsille, jotta geeli varmasti peittää ripset. Levitä uusi geeli sekoitustarjottimelta aina puhtaalla ja kuivalla puikolla.  
Anna kehitegeelin vaikuttaa 2 minuuttia. HUOM: jos värjäät mustalla sävyllä, pidennä vaikutusaika 4 minuuttiin parhaan intensiteetin saamiseksi.  

Vaihe 6. 

Kostuta vanulappu haalealla vedellä ja pyyhi huolellisesti pois kaikki ylimääräinen väri. Jos geeliä on joutunut iholle, pyyhi se pois värjäytymisen välttämiseksi. 

Kun olet saanut käsittelyn valmiiksi, puhdista aina levitysharja, levityspuikko ja sekoitustarjotin vedellä miedolla pesuaineella. 

 

Paytrail
Paytrail