OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

Eyebrow Pencil Triangular

 

 

Vaihe 1. 

Aloita harjaamalla kulmakarvat kynän toisessa päässä olevalla pyöreällä harjalla. Harjaa ylös- ja ulospäin.  

Vaihe 2. 

Laita kynän kärjen reuna hieman vinottain kulmakarvalle ja piirrä linja kulmakarvan alareunaa pitkin. Aloita suunnilleen kulmakarvan keskeltä ja vedä linja ulospäin kohti ohimoa ja kapeaa kulmakarvan kärkeä. Jatka sen jälkeen linjaa kohti nenää. Tee näin siksi, ettei kulmakarvan alkuosaan eli paksuimpaan kohtaan mene liikaa väriä. Useimmilla ihmisillä kulmakarvojen alkuosa on hieman harvempi ja sellaisena se kannattaa pitää luonnollisen ilmeen säilyttämiseksi. Pidä sen takia mielessä, että kulmakarvan alkuosan tulee olla kevyempi ja epätarkempi ja loppuosan kapeampi ja tarkempi.  

Vaihe 3. 

Piirrä sitten kynän kärjellä lyhyitä ja ohuita viivoja sellaisiin kohtiin, joissa karvoja on harvassa tai joista olet nyppinyt liikaa karvoja.  

Vaihe 4. 

Käytä jälleen kynän pitkää ja kapeaa reunaa ja piirrä linja kulmakarvan yläreunaa pitkin. Aloita keskeltä, jatka kohti kärkeä ja vedä sitten heikompi linja kulmakarvan paksuun osaan. Noudata kulmakarvojen luonnollista linjaa.  

Vaihe 5. 

Täytä kulmakarva levittämällä väriä kynän paksulla osalla karvoja pitkin pienin vedoin. Pidä kynää vinottain ja pyri tekemään kulmakarvan kärjestä vahvempi ja tarkempi. Laita kulmakarvan sisäosaan väriä leveällä puolella vain kevyesti, jotta se jää heikommaksi ja epätarkemmaksi. 
Harjaa kulmakarva pyöreällä harjalla, jotta väri levittyy tasaisesti ja hienosti ja mahdolliset terävät linjat häviävät. Jos haluat vahvemman ja selvemmän lopputuloksen, jatka kynällä työskentelyä samalla tavalla. Depend Eyebrow Pencil Triangular toimii erinomaisesti, kun haluat lisätä väriä ja tarkkuutta vähitellen.  

VINKKI! 
Lopuksi kannattaa rajata kulmakarvat vielä tarkemmin kokonaan kulman alapuolelta peitevärillä, esimerkiksi tuotteella Depend Eyebrow Duo Styler "Wax&Concealer Pencil" ja/tai korostusvärillä, jollainen löytyy Depend Eyebrow Beauty Kit -pakkauksesta. Muista häivyttää korostusväri ja peiteväri huolellisesti kohti luomivakoa, jotta lopputulos näyttää luonnolliselta.  

 

 

 

 

 

Paytrail
Paytrail