OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

Eyebrow Pencil Slim & Thin

 

 

Vaihe 1. 

Aloita harjaamalla kulmakarvat kynän toisessa päässä olevalla pyöreällä harjalla.  

Vaihe 2. 

Tee kulmakarvan ääriviivat piirtämällä ohut linja kulmakarvan alareunaa pitkin. Aloita suunnilleen kulmakarvan keskeltä ja vedä linja ulospäin kohti ohimoa ja kapeaa kulmakarvan kärkeä. Jatka sen jälkeen linjaa kohti nenää. Toimi näin siksi, ettet tekisi kulmakarvan alkuosaan eli paksuimpaan kohtaan liian vahvaa linjaa. Useimmilla ihmisillä kulmakarvan alkuosa on hieman harvempi ja sellaisena se kannattaa pitää luonnollisen katseen säilyttämiseksi. Pidä sen takia mielessä, että kulmakarvan alkuosan tulee olla kevyempi ja epätarkempi ja loppuosan kapeampi ja tarpempi.  

Vaihe 3. 

Jos kulmilla on hajakarvoja, arpi tai niiden muoto ei muusta syystä ole toiveidesi mukainen, laita linja haluamaasi kohtaan sen sijaan, että noudattaisit kulmakarvan alareunan linjaa. Depend Slim & Thin sopii täydellisesti kulmakarvoissa mahdollisesti olevien kolojen täyttämiseen luonnollisella tavalla.  

Vaihe 4. 

Piirrä pieniä viivoja ylös- ja ulospäin kulmakarvojen alareunasta ja ylemmäs kulmaan. Piirrä sitten harvakarvaisiin kohtiin ohuita viivoja, jotka jäljittelevät luonnollisia karvoja. 

Vaihe 5. 

Piirrä seuraavaksi ohut linja kulmakarvan yläreunaa pitkin. Aloita keskeltä, jatka kohti kärkeä ja vedä sitten hyvin heikko ja ohut linja kulmakarvan paksuun osaan. Näin noudatat kulmakarvan luonnollista linjaa. Täytä loppu kulmakarva pienillä, karvojen suuntaisilla viivoilla. Pyri tekemään kulmakarvan ulkokärjestä vahvempi ja tarkempi ja ole hieman varovaisempi kulmakarvan sisäosassa, jotta se jää heikommaksi ja epätarkemmaksi. Harjaa lopuksi kulmakarva pyöreällä harjalla, jotta väri levittyy tasaisesti ja mahdolliset terävät linjat häviävät. 

Vinkki! 

Lopuksi kannattaa rajata kulmakarvat vielä tarkemmin kokonaan kulman alapuolelta peitevärillä, esimerkiksi tuotteella Depend Eyebrow Duo Styler "Wax & Concealer Pencil", tai tai korostusvärillä, jollainen löytyy esimerkiksi Depend Eyebrow Beauty Kit -pakkauksesta. Muista häivyttää korostusväri tai peiteväri huolellisesti kohti luomivakoa, jotta lopputulos näyttää luonnolliselta. Kulmakarvat kannattaa kiinnittää vahakynällä. Slim & Thin on helppo poistaa Dependin silmämeikinpoistotuotteilla. 

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä Slim & Thin - kynällä kulmakarvoihin ääriviivat ja terävän kärjen, ja meikata kulmakarvat loppuun Depend Eyebrow Pomade -kulmavärillä. 

 

 

 

 

 

 

 

Paytrail
Paytrail