OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

7day-lakkaus

Depend 7day on lakkausmenetelmä sinulle, joka haluat kynsilakalta upeaa kiiltoa, ensiluokkaista kestävyyttä ja geelilakkauksen tuntua. Hybridikoostumus kestää jopa viikon ja se on helposti levitettävää. Lakkaus on helppo poistaa Dependin kynsilakanpoistoaineella. Käsittelyssä ei tarvita LED-/UV-valoa, sillä lakkaus kovettuu tavallisessa päivänvalossa.

 

TEE NÄIN: 

1. Puhdista kynnet Depend 7day CLEANSER -puhdistusaineella. Odota 30 sekuntia, jotta kynsien pinta on täysin kuiva.

2. Levitä 7day Protecting BASE -aluslakka kaikkiin kynsiin.

3. Sen jälkeen voit heti levittää ensimmäisen kerroksen 7day Hybrid POLISH -lakkaa. Odota varmuuden vuoksi 30 sekuntia ennen toisen Hybrid POLISH -kerroksen levittämistä. Odota jälleen 30 sekuntia ennen kuin levität 7day Hybrid TOP -päällyslakkaa.

4. Levitä lopuksi kaksi kerrosta 7day Hybrid TOP -päällyslakkaa. Odota kuitenkin 3 minuuttia ennen kuin levität viimeisen kerroksen Hybrid TOP -päällyslakkaa. Viiden minuutin jälkeen 7day-käsittely on kuivunut niin, että voit koskea lakkapintaan. Koko käsittely kestää 15-20 minuuttia siitä riippuen, kuinka tottunut lakkaaja olet.

 7daylakkaus

Vinkkejä ja neuvoja

  • Lakkaa päättäväisin vedoin.
  • Anna lakkapinnan kuivua kunnolla jokaisen kerroksen välissä.
  • Käytä Protecting BASEa ja Hybrid POLISHia ohuina kerroksina. Hybrid TOP -päällyslakkaa voi sen sijaan levittää runsaamman kerroksen.
  • Viimeistele kynnet joka toinen tai kolmas päivä Hybrid TOP -päällyslakalla, niin lakkauksesi kestää pidempään kauniina. Käytä CLEANSER-puhdistusainetta myös ennen kuin korjaat lakkausta TOP-lakalla kolmen päivän kuluttua.
  • Pidä pullonkaula siistinä, jottei pulloon pääse ilmaa säilytyksen yhteydessä.
  • Lakkaa noin 1-2 mm:n etäisyydeltä kynsinauhasta.

Valitse Dependin kynsilakanpoistoaineista sininen, vihreä tai liila oman makusi mukaan. HUOM: Jos olet levittänyt 7day-lakkaa tekokynsille tai akryylista, geelistä tai muusta vastaavasta materiaalista valmistelluille rakennekynsille, käytä Dependin punaista kynsilakanpoistoainetta.

 7day_5

Paytrail
Paytrail