OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

Ohjeet ripsien ja kulmien pikavärjäykseen

Lue koko käyttöohje ja varoitustekstit huolellisesti ennen käsittelyn aloittamista.

Ripsien värjäys:

1. Puhdista ripset ja kulmat huolellisesti vedellä ja miedolla pesuaineella rasvajäämien poistamiseksi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi ripsien tulee olla kuivat ennen käsittelyn aloittamista.

2. Avaa värigeelituubi mukana olevalla neulalla (älä katkaise nokkaa).
HUOMIO! Koska värigeeli värjää välittömästi ja tarttuu myös ihoon, ihoalueet on tärkeää suojata ennen käsittelyn aloittamista. Levitä mukana olevaa suojavoidetta alaluomeen sekä ripsiä ja kulmia lähinnä olevaan ihoon. Ole varovainen, jotta suojavoidetta ei mene ripsiin tai kulmakarvoihin, koska se heikentäisi värjäystulosta.

3. Kiinnitä suojapaperi niin, että se suojaa ihoa värjäyksen aikana.

4. Kostuta vanupuikko aktivaattorinesteellä (pullo) ja levitä nestettä ripsiin. Toista käsittely kaksi kertaa, jotta ripset tulevat täysin kosteiksi. Odota kaksi minuuttia.

5. Levitä pieni määrä värigeeliä (tuubi) tasaisesti ripsiväriharjaan ja levitä geeli ripsiin.

6. Ole huolellinen, jotta värigeeliä menee ainoastaan ripsiin. Värjääntyminen alkaa välittömästi. Kampaa ripset huolellisesti, jotta värigeeliä menee joka puolelle. Odota 30 sekuntia. Poista sitten geeli ripsistä vedellä ja pienellä määrällä mietoa pesuainetta.


Kulmakarvojen värjäys: 
Kulmakarvat värjätään samalla tavalla kuin ripset.

 

Puhdista ripsiväriharja käsittelyn jälkeen huolellisesti vedellä, jotta se on valmis seuraavaa käyttöä varten. Värigeeliä (tuubi) ja aktivaattoria (pullo) ei saa sekoittaa keskenään kulhossa tai vastaavassa, vaan ne tulee levittää yllä mainitun käyttöohjeen mukaisesti. Värigeeliä (tuubi) tai aktivaattoria (pullo) ei saa päästää tekstiileihin, huonekaluihin, posliiniin tms., koska aineet voivat aiheuttaa tahroja, joita on vaikea poistaa. Tahrat näkyvät usein vasta joidenkin tuntien kuluttua. Mikäli ainetta läikkyy, huuhtele ja pyyhi välittömästi. Mikäli ihoon varotoimista huolimatta tulee väritahroja, ne häviävät 2-3 päivässä. Sulje pullo ja tuubi huolellisesti ja säilytä niitä pimeässä, viileässä paikassa. HUOMIO! Aktivaattorineste voi tummua ajan myötä, mutta tämä ei vaikuta aineen laatuun. 

Paytrail
Paytrail