OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

Depend

Depend Cosmetic AB (Sweden)

Depend on tuotemerkki, jonka historia juontaa aina vuoteen 1952 saakka, jolloin Ruotsissa perustettu yritys aloitti alan ammattimarkkinoilla. Alussa yritys keskittyi palvelemaan mm. kampaajia, sittemmin vuoden 1990 alussa tuotteet laajenivat kuluttajille. Tuotevalikoima on voimakkaasti keskittynyt kynsituotteiden sekä silmien erikoistuotteiden pariin.

Intensiivinen tuotekehitys takasi loistavan tuloksen Ruotsin markkinoilla, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa, joissa jokaisessa maassa on tällä hetkellä oma toimiva yritys. Asiakasryhmään kuuluu noin 2000 eri liikettä, jotka kattavat koko kaupan alan.

Nykyään kehitämme ja valmistamme tuotteet itse Ruotsin Halmstadissa sijaitsevalla tehtaalla. Kynnet ja irtoripset valmistetaan Indonesiassa, jonne olemme investoineet omaa tuotantoa.

Avain Dependin menestykseen on huippulaadukkaissa, myyvissä ja kauniissa myyntipakkauksissa sekä vakaassa markkinoinnissa. Tänä päivänä Depend on brändi joka kilpailee monikansallisten alan yritysten kanssa ja pohjoismaiden lisäksi Dependin tuotteita viedäänkin yli 50 maahan. 

messu3

( kuva: Cosmoprof Bologna/ Italia 2014) 

Depend Cosmetic Oy

Suomessa yrityksemme on toiminut alalla vuosikymmeniä palvellen sekä ammatti- että kuluttaja-asiakkaita. Kesäkuussa 2014 toiminimemme vaihtui Depend Cosmetic Oy:ksi virallisestikin osaksi Dependin tuotekehitystä, missionia ja menestystä. Yrityksemme varasto sijaitsee Huittisissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

BeautyLash

Maahantuomme itävaltalaisen BeautyLashin ripsi- ja kulmakarvatuotteita. Valikoimaamme kuuluvat kaikki BeautyLash -sarjan tuotteet. BeautyLash on kuluttajille kehitetty sarja, johon kuuluu ripsien ja kulmakarvojen värjäyssetit, sekä erilaiset, tehokkaat hoito- ja muotoilutuotteet. 

BeautyLashkuva

RefectoCil

Olemme myös kansainvälisen ja erittäin perinteikkään RefectoCil- sarjan alkuperäinen maahantuoja. Valikoimaamme kuuluvat kaikki RefectoCil -sarjan tuotteet. Sarjan tuotteita käytetään Suomessa kauneushoitoloissa, kampaamoissa ja alan kouluissa.

1482758_1530030060548093_3620357370799390804_n

 

Kauneudenhoitoalan ammattilaisia sekä opiskelijoita palvelee verkkokauppamme:

www.re-q.fi

 

Paytrail
Paytrail